‘Bakkali niet naar Sparta, Anderlecht hoopt vandaag nog op alternatieven’

‘Bakkali niet naar Sparta, Anderlecht hoopt vandaag nog op alternatieven’

01-02-2021 12:32 Laatste update: 14:27
14

Zakaria Bakkali zal RSC Anderlecht deze winter niet verlaten. De aanvaller blijft nog enkele maanden in het Lotto Park, maar een echte toekomst lijkt hij in Brussel niet meer te hebben.

Het Nederlandse Sparta Rotterdam zette Bakkali op haar verlanglijst, maar tot een transfer komt het niet. Op Het Kasteel wilde men de aanvaller huren, maar het kwam nooit tot een fitheidstest. Daardoor hebben de Nederlanders een potentiële deal opgeblazen.

Anderlecht beseft dat het nu met Bakkali blijft zitten. In de zomer zal er opnieuw naar een oplossing gezocht worden. Dan mag de aanvaller de club nog altijd verlaten. Dat meldt La Dernière Heure. Bij Anderlecht heeft Bakkali nog een contract tot medio 2022.

Dit seizoen kwam Bakkali pas in twee competitieduels in actie. Hij speelde 75 minuten tegen Club Brugge en 45 minuten tegen Cercle Brugge.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Zakaria Bakkali niet naar Sparta Rotterdam zal trekken, maar dat RSC Anderlecht vandaag nog hoopt dat andere alternatieven zich aandienen. De gesprekken met Sparta werden niets door het gebrek aan financiële middelen bij de Nederlandse club.