Antwerp-fans krijgen hun zin niet: 'Lamkel Zé doet het seizoen uit op de Bosuil'

Antwerp-fans krijgen hun zin niet: 'Lamkel Zé doet het seizoen uit op de Bosuil'

01-02-2021 07:30 Laatste update: 07:41
11

Royal Antwerp FC twijfelt over de toekomst van Didier Lamkel Zé. De Kameroener maakte zich al enkele keren onmogelijk op de Bosuil, maar op het veld toont Lamkel Zé nog steeds zijn waarde. Bovendien lijkt een Turkse avontuur voor Antwerp zelf ook niet zo interessant.

Het Laatste Nieuws bevestigt dat Denizlispor graag tot een huurovereenkomst wil komen met Antwerp. De Turken zijn bereid ook een aankoopoptie toe te voegen, maar dat zou een vrijblijvende zijn. Bij Antwerp willen ze echter garanties voor een definitief vertrek, waardoor Lamkel Zé het seizoen uitdoet bij Antwerp.

Denizlispor staat er in de Turkse Super Lig niet goed voor, waardoor de kans reëel is dat er bij een degradatie van een definitieve transfer geen sprake zal zijn. Die aankoopoptie zou bovendien 3,5 miljoen euro bedragen, terwijl Antwerp verwacht dat Lamkel Zé intrinsiek nog enkele miljoenen meer kan opleveren.

Frank Vercauteren liet al uitschijnen dat een vertrek van Lamkel Zé geen must is. De harde supporterskern van Antwerp denkt daar echter anders over. Zij kwamen met de club overeen dat ze zich kalm zullen houden tot na de deadline. Als Lamkel Zé dan nog niet weg is, wordt er wellicht opnieuw actie gevoerd.