Vanhaezebrouck na KAA Gent-STVV: “Ze hebben mij verrast en hadden geluk”

Vanhaezebrouck na KAA Gent-STVV: “Ze hebben mij verrast en hadden geluk”

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 08:28do 28-01-2021 om 08:28

KAA Gent speelde 1-1 gelijk tegen STVV. Na afloop reageerde coach Hein Vanhaezebrouck tegenover Sporza op het gelijkspel van de Buffalo’s.

“Ik ben tevreden, ook al had ik uiteraard gehoopt op 3 punten”, begint Vanhaezebrouck. “Ik wist op voorhand dat dit een moeilijke match zou worden. Ze hebben mij wel wat verrast door heel defensief te spelen. Zij hadden dan geluk dat wij onze reuzenkans niet afwerken. Anders komen ze 1-0 achter en dan moeten ze wel komen.”

“Hun doelpunt valt dan uit de lucht, een geweldige goal. Maar voor de rest zijn ze bijna niet gevaarlijk geweest. Wij ook weinig, maar we hebben toch meer doelpogingen gehad. Jaremtsjoek heeft 3 kansen gehad om te scoren. Het is jammer dat dat niet gelukt is. Het enige positieve is dat we zijn blijven gaan tot op het einde.”

In de slotfase sleepte KAA Gent nog een gelijkspel uit de brand dankzij een eigen doelpunt. Het was wel Laurent Depoitre die de bal op doel schoot. “Als je dan nog kan scoren geeft dat toch wel een goed gevoel, ook al ben je ontgoocheld omdat je niet gewonnen hebt. Een punt is te weinig, maar ik ben er toch wel tevreden mee.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft HVH hier gelijk?

Ja
54%
Nee
46%
(156 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws