Zaterdag kan persoonlijk succesje opleveren voor Hazard: 'Beste reeks op til'

Zaterdag kan persoonlijk succesje opleveren voor Hazard: 'Beste reeks op til'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 15:00wo 27-01-2021 om 15:00

Eindelijk heerst er wat optimisme rond de situatie van Eden Hazard. Vorig weekend toonde de Rode Duivel zich beslissend voor Real Madrid met een doelpunt en een assist, waardoor de vele blessurezorgen stilaan slechts een nare herinnering meer zijn. Komende zaterdag kan Hazard al een nieuw succesje neerzetten.

Real Madrid neemt het zaterdag op tegen Levante in La Liga. Als Zinédine Zidane ook in die partij speelminuten in petto heeft voor Hazard, zou dat pas de tweede keer zijn dat onze landgenoot zeven wedstrijden na elkaar in actie komt. Sinds zijn transfer naar De Koninklijke, in de zomer van 2019, was dat dus nog maar één maal het geval.

In oktober en november 2019 deed Hazard het eerder al eens, tot Thomas Meunier een einde maakte aan dat reeksje in het Champions-League-duel met Paris Saint-Germain, herinnert Marca zich. Sindsdien strooide de ene na de andere blessure roet in het eten. Inmiddels lijkt Hazard weer helemaal topfit. De komende weken en maanden moet hij eindelijk bewijzen waarom Real een slordige honderd miljoen euro voor hem op tafel legde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws