Opgeluchte Bundu: Bij Anderlecht is het niet zoals verhoopt verlopen

Opgeluchte Bundu: "Bij Anderlecht is het niet zoals verhoopt verlopen"

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 12:00wo 27-01-2021 om 12:00

Na amper een half seizoen vertrekt Mustapha Bundu bij Anderlecht, de aanvaller trekt op huurbasis naar het FC Kopenhagen van Jess Thorup. Bundu is alvast erg opgetogen met zijn transfer, en hoopt stiekem misschien wel op een definitieve deal in de zomer.

"Ik ben heel erg blij dat een grote club als FC Kopenhagen mij heeft aangetrokken. Het is een grote club, en niet enkel in Denemarken", paait Bundu de supporters op de clubwebsite. "Ik ken deze competitie en ik weet dat de verwachtingen hier hoog zijn, hopelijk kunnen we onze doelstellingen halen", aldus Bundu, die voordien al vier jaar in Denemarken voetbalde.

De 23-jarige aanvaller kwam ook nog eens terug op zijn avontuur in ons land. "Iedereen weet dat het niet is gegaan zoals verhoopt bij Anderlecht, dat is geen geheim. Ik wil er echter niet meer aan denken, mijn focus ligt op mijn nieuwe club. Wie weet speel ik hier na de zomer nog steeds", besluit Bundu. Kopenhagen bedong alvast een aankoopoptie, die zou zo’n 2,5 miljoen euro bedragen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Had Bundu nog van waarde kunnen zijn voor Anderlecht dit seizoen?

Ja
20%
Nee
80%
(128 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws