Het bestuur van Anderlecht heeft nog altijd vertrouwen in mij

"Het bestuur van Anderlecht heeft nog altijd vertrouwen in mij"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 12:45zo 24-01-2021 om 12:45

Eerder deze week raakte bekend dat Antoine Colassin wordt verhuurd aan Zulte Waregem. De aanvaller is echter niet van plan om zijn droom op te geven. Doorbreken bij Anderlecht blijft het doel. 

Colassin zoekt nu vooral naar speelminuten. "Ik heb altijd de kans gehad om bij Anderlecht te blijven, dat was geen probleem", legt hij uit bij Nord Eclair. "Ik had sowieso nog gespeeld, maar niet zoveel als ik wilde. Mijn makelaar Daniel Van Buyten heeft een beetje aangedrongen bij het bestuur om een oplossing te vinden. Ik voel dat het bestuur van Anderlecht nog vertrouwen in mij heeft. Ze rekenen op mij voor de toekomst, dat doet me plezier. Daarom ben ik ook verhuurd."

Er waren ook buitenlandse aanbiedingen voor Colassin, maar dat zag hij niet zitten. "Ik heb dat geweigerd, ik wil momenteel niet vertrekken uit België zonder iets bewezen te hebben. Ik wil eerst hier bevestigen en misschien later nog vertrekken naar een grotere club in het buitenland."

Colassin mocht donderdag zelfs al zijn debuut maken in het shirt van Zulte Waregem. Hij speelde 27 minuten mee in de match tegen Oud-Heverlee Leuven, die wel met 2-3 werd verloren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws