Clement moet niet vrezen bij Cercle Brugge: De chemie is er nog

Clement moet niet vrezen bij Cercle Brugge: "De chemie is er nog"

Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021 om 13:15vr 22-01-2021 om 13:15

Cercle Brugge staat nu alleen laatste in de Jupiler Pro League. Ook tegen Antwerp werd weer verloren met 1-0. Johan De Caluwé, die de matchen van Cercle vaak becommentarieert, ziet geen geslagen ploeg na de 4 op 39.

"Ze moeten gewoon eens beloond worden voor het goeie spel", benadrukt hij bij Sporza"Het grote voordeel is dat onderaan alles nog speelbaar is, maar Cercle moet een reeksje neerzetten zoals ook KV Mechelen, STVV en Zulte Waregem hebben gedaan. Dan ben je onderaan weg."

AS Monaco weet dat het moet ingrijpen. "Ze hebben een jonge ploeg met een middenveld dat niet in evenwicht is. Hannes Van der Bruggen is nu aangetrokken. Ik denk dat ze ook bij Monaco beseffen dat een Belg met ervaring nodig is. Ze weten dat er iets moet gebeuren. Het voetbal is mooi, maar ze pakken geen punten. Met één zege kan je vertrokken zijn. Dat moet hen nog altijd moed geven."

Paul Clement staat alvast niet ter discussie. "Bij Monaco vinden ze hem nog altijd de ideale trainer. Er zou ook geen ruis op de relatie zitten met de spelersgroep. De chemie zou er nog zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Cercle degraderen?

Ja
41%
Nee
59%
(37 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws