Wellenreuther waarschuwt Van Crombrugge: 'Wil titularis blijven bij Anderlecht'

Wellenreuther waarschuwt Van Crombrugge: 'Wil titularis blijven bij Anderlecht'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 22:01do 21-01-2021 om 22:01

De voorbije weken zagen we geen Hendrik Van Crombrugge, maar wel Timon Wellenreuther onder de lat bij RSC Anderlecht. Door het uitvallen van Van Crombrugge krijgt Wellenreuther helemaal zijn kans en de Duitser is niet van plan zijn basisplek nog af te geven.

Bij Sport/Voetbalmagazine is Wellenreuther duidelijk: hij wil de nummer één van Anderlecht blijven. "Natuurlijk vind ik het jammer voor Van Crombrugge dat hij zich blesseerde, maar ik heb de intentie om titularis te blijven. Dat is niet veranderd sinds ik hier aangekomen ben", geeft Wellenreuther blijft.

En als het van hem afhangt, zet hij in de toekomst zelfs nog een stapje hogerop. "Elke Duitse speler wil slagen in de Bundesliga. En als je een keer van de Champions League geproefd hebt, wil je er zo snel mogelijk terugkeren. Het is het beste van het beste. Je raakt er aan verslaafd", aldus Wellenreuther.

De 25-jarige Wellenreuther speelde dit seizoen elf partijen voor RSC Anderlecht. Daarin slikte hij elf tegendoelpunten en hield hij vier keer de nul. Bij paars-wit heeft hij nog een contract tot medio 2024.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws