Saelemaekers is de schlemiel bij AC Milan: Dan moet je slimmer zijn

Saelemaekers is de schlemiel bij AC Milan: "Dan moet je slimmer zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 13:15di 19-01-2021 om 13:15

Alexis Saelemaekers heeft zich niet van zijn beste kant laten zien bij AC Milan. De ex-speler van Anderlecht mocht invallen tegen Cagliari, maar pakte twee gele kaarten op amper acht minuten. Coach Stefano Pioli steekt hem een hart onder de riem. 

"Hij was verbouwereerd en heeft voor de hele kleedkamer zijn excuses aangeboden, omdat hij het team met een man minder achterliet. Hij was er het hart van in", zo vertelde Pioli aan de Italiaanse pers.

"Ik wil hem niet verdedigen, maar ik vond niet dat die twee gele kaarten terecht waren. Maar als je al een gele kaart hebt gekregen, dan moet je slimmer zijn. Je gretigheid mag er niet toe leiden dat je in de fout gaat. Hij gaf de scheidsrechter de kans om hem een tweede gele kaart te tonen. Vorig seizoen heeft hij diezelfde fout gemaakt in de wedstrijd bij Napoli."

Pioli probeert het echter positief te zien. "Hij zal hieruit leren en ik kan zijn houding na de wedstrijd waarderen. Hij toont dat hij aan het groeien is omdat hij voor het hele team heeft gesproken. Het laat zien dat hij iets heeft opgestoken van deze wrede les."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws