Antwerp-fans zien Lamkel Zé nu al regel breken: 'Hij postte al iets, wat nu?'

Antwerp-fans zien Lamkel Zé nu al regel breken: 'Hij postte al iets, wat nu?'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 20:19ma 18-01-2021 om 20:19

Royal Antwerp FC liet maandag weten dat Didier Lamkel Zé zijn laatste kans krijgt op de Bosuil. De club liet ook weten dat de speler niet meer actief mag zijn op sociale media. Volgens enkele fans heeft Lamkel Zé die regel al overtreden.

Lamkel Zé bakte het de laatste weken erg bruin. Hij verscheen op de Bosuil in een shirt van Anderlecht en liet zichzelf in een uitrusting van Beerschot bewonderen op Instagram. Antwerp liet weten dat het gedrag van de speler niet door de beugel kan, maar … dat hij toch nog één laatste kans krijgt.

In het bericht van Antwerp stond onder meer: 'De speler heeft zich geëxcuseerd naar de groep toe en mag niet meer actief zijn op sociale media.' Volgens enkele fans heeft Lamkel Zé zich daar evenwel niet aangehouden. Zo klinkt het dat hij op Instagram alsnog stories heeft geplaatst en dat het geen veertig minuten duurde alvorens Lamkel Zé tegen de lamp liep. De vraag klinkt dat ook: 'Wat nu?'

Wie nu gaat kijken op het Instagramaccount van Lamkel Zé ziet dat alle stories van de laatste weken met onder meer verwijzingen naar Anderlecht, Beerschot en Panathinaikos weg zijn. Nieuwe stories zijn nu ook weg. Zijn profielfoto is veranderd naar een Antwerp-truitje van de speler.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zou jij Lamkel Zé nog een nieuwe kans geven?

Ja
38%
Nee
62%
(404 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws