Clement met positieve zorgen bij Club Brugge: 'Vanaken zorgt voor Lastige Knoop'

Clement met positieve zorgen bij Club Brugge: 'Vanaken zorgt voor Lastige Knoop'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 09:16ma 18-01-2021 om 09:16

Club Brugge swingt weer als vanouds en kon zondag ook overtuigen tegen K. Beerschot V.A. Het won met 0-3 en kon rekenen op een bijzonder sterke voorhoede. En dat dan nog zonder Hans Vanaken. Philippe Clement zich stilaan in de (positieve) zorgen.

Club Brugge mag dan wel niet kunnen rekenen op Hans Vanaken, tegen STVV en Beerschot kon het aanvallend – mede dankzij een sterke Bas Dost – wel overtuigen. Vanaken keert na de partij tegen KV Oostende ook terug bij de Bruggelingen, waardoor Clement keuzes zal moeten maken.

Bij Het Laatste Nieuws is men alvast niet jaloers op Clement. 'Nog één speeldag is hij op zijn gemak, woensdagavond tegen KV Oostende. Daarna volgt De Lastige Knoop. Want wie moet volgende zondag in de topper wijken voor tweevoudig Gouden Schoen Hans Vanaken', vraagt men zich af.

Voorin loopt het namelijk bijzonder goed zonder Vanaken. 'Noa Lang kan je er onmogelijk uitzetten - een diamant. Diatta evenmin. En De Ketelaere toch ook niet? Hij, de 'Belofte van het Jaar', die op elk positie charmeert. De Ketelaere was goed op tien, en depanneerde na de wissel van Dost ook nog eens een halfuurtje als diepe spits. Wel, succes met beslissen, coach. Liever jij dan wij', klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws