'Beerschot denkt aan opvallende opvolger Losada, jongste trainer ooit in JPL'

'Beerschot denkt aan opvallende opvolger Losada, jongste trainer ooit in JPL'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 06:57ma 18-01-2021 om 06:57

Laatste update: maandag 18 januari 2021 om 07:05ma 18-01-2021 om 07:05

Hernan Losada verlaat K. Beerschot V.A en trekt richting de Verenigde Staten, waar hij aan de slag kan gaan bij DC United. Beerschot heeft ook al een opvallende opvolger in het vizier.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Beerschot geen nieuwe naam gaat aantrekken, maar er wel aan denkt om assistent Will Still als hoofdcoach aan te stellen. Er werd aan de 28-jarige Brits-Belgische trainer gevraagd om tot minstens het einde van het seizoen trainer te worden.

Still wordt binnen het bestuur hoog ingeschat, kent de spelersgroep en is ook niet de duurste optie voor de Kielse Ratten. Aangezien het behoud ook al zo goed als verzekerd is, lijkt men bij Beerschot dus ook wel zinnens om wat te experimenteren. Daardoor zal hij Losada, die hem mee wou nemen naar de VS, ook niet volgen.

Voor Still is het niet zijn eerste job als hoofdtrainer. Hij begon in 2014 als videoanalist onder Yannick Ferrera bij STVV en werd in 2017 hoofdcoach van Lierse in Eerste Klasse B. Daarmee won hij ook zeven wedstrijden op een rij, maar moest hij gedwongen afscheid nemen omdat hij toen niet over het vereiste trainersdiploma beschikte. Dat is inmiddels opgelost, waardoor hij wel hoofdtrainer kan zijn.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws