Cercle Brugge zakt naar degradatieplaats: Dit is heel frustrerend voor ons

Cercle Brugge zakt naar degradatieplaats: "Dit is heel frustrerend voor ons"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 20:14zo 17-01-2021 om 20:14

Cercle Brugge heeft zondagnamiddag op eigen veld met 0-1 verloren tegen Standard Luik. Omdat Excelsior Moeskroen zaterdagavond wel won (2-0 tegen KRC Genk) staat de Vereniging weer op een degradatieplaats. Een domper voor coach Paul Clement en zijn troepen.

"Dit is heel frustrerend voor ons", vertelde de Engelsman na de match volgens Sporza. "Het was hetzelfde verhaal als in de voorbije wedstrijden: we verdienden meer dan we gekregen hebben. Vandaag waren we lange tijd de betere ploeg en troffen we twee keer het doelkader."

"We speelden ook voornamelijk op de helft van de tegenstander. Maar we maken één grote fout, met die slechte pass op een gevaarlijke plaats, waarbij de scheidsrechter volgens mij ook wat in de weg liep. En zij maken dat dan meteen af. Er was gelukkig nog veel tijd om te reageren."

"De spelers hebben ook hard gewerkt en zijn er altijd in blijven geloven. Als je op die manier blijft spelen, gaan de resultaten uiteindelijk wel volgen. Daar moeten we ook in blijven geloven. Maar we komen stilaan in de laatste derde van de competitie, dus we moeten de situatie omkeren, en beter vroeg dan laat", besloot Clement.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws