KAA Gent beleeft pijnlijke middag: Een verliesmatch met gevolgen

KAA Gent beleeft pijnlijke middag: "Een verliesmatch met gevolgen"

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 18:30zo 17-01-2021 om 18:30

Laatste update: zondag 17 januari 2021 om 18:36zo 17-01-2021 om 18:36

KAA Gent beleefde een moeilijke middag tegen Antwerp. Het verloor in eigen huis met 0-1. Michael Ngadeu beseft dat moeilijk wordt om nog iets van dit seizoen te maken. 

"Het is een verliesmatch met gevolgen", geeft hij aan op de officiële website. "We zakken weg en zo wordt het moeilijk om de Play-Offs te halen. Als we verliezen is het bijna elke keer op zo'n zure manier. Als daar niet snel verandering in komt, wordt het moeilijk om de Play-Offs te halen."

Nochtans is het spel lang niet zo slecht. "Het is vervelend. Gedurende het hele seizoen zijn we dominant, hebben we balbezit, creëren we kansen, maar maken we ze niet af. Play-Off 2 is niet ons doel, KAA Gent moet hoger mikken, maar dan moet het tij keren."

Het seizoen is echter niet afgelopen. "Het is nog niet verloren. Er zijn nog veertien matchen te spelen en daarin kan veel gebeuren. Er zijn nog mogelijkheden om ons in de hogere regionen te knokken. En dat stemt ons hoopvol. We weten dat onze supporters ons van thuis uit steunen, maar heel de ploeg kijkt uit naar het moment dat ze terug in de tribune zitten. In zo’n matchen stuwen zij ons vooruit en dat missen we enorm."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws