De Norre wil knallen tegen STVV: “OHL moet kunstgras niet als excuus gebruiken”

De Norre wil knallen tegen STVV: “OHL moet kunstgras niet als excuus gebruiken”

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 14:29za 16-01-2021 om 14:29

Oud-Heverlee Leuven neemt het op tegen STVV. Casper De Norre te knallen want naar eigen zeggen zit de flankverdediger fysiek op zijn beste niveau ooit. Dat zegt De Norre in een interview op de webstek van OHL.

De Norre heeft ook drie assists in zijn laatste vier wedstrijden. “Ik heb het geluk dat de jongens goed afwerken. Doen ze dat niet, dan staan die assists niet achter mijn naam. Uiteraard is het fijn dat ik mijn persoonlijke statistieken kon opkrikken. Fysiek zit ik opnieuw aan mijn topniveau. Ik legde nooit betere fysieke testen af. Dat maakt dat ik ook aanvallend mijn steentje kan bijdragen. In december speelde ik zes wedstrijden op een rij. Zo kreeg ik het juiste ritme te pakken.”

Op STVV wacht kunstgras. “De bal rolt iets sneller en botst wat anders dan op een veld in natuurgras. De voorbije dagen trainden we af en toe op het kunstgrasveld in Oud-Heverlee. Dat veld ligt er iets harder bij dan dat van Sint-Truiden. Zaterdag trainen we ook op Stayen. Elke voetballer speelde al wel eens op kunstgras. Iedereen in onze groep beschikt bovendien over voldoende technische kwaliteiten om zich zondag aan te passen. We mogen dat kunstgrasveld echt niet gebruiken als excuus.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws