Lang wil Club Brugge terugbetalen met kampioenschap: Meerdere keren gehuild

Lang wil Club Brugge terugbetalen met kampioenschap: "Meerdere keren gehuild"

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 07:27za 16-01-2021 om 07:27

Noa Lang is ontzettend teleurgesteld dat hij zijn grote droom niet heeft waar kunnen maken. De vleugelaanvaller van Club Brugge wist al van kinds af aan dat hij koste wat het koste wilde slagen bij Ajax.

Nu speelt Lang aldus bij Club Brugge, waar hij voorlopig één van de uitblinkers is. Dat had de Rotterdammer graag anders gezien. "Het was mijn droom om bij Ajax door te breken en een succes te worden", zegt hij in een groot interview met De Telegraaf. "Ik baal ervan dat het bij die ene wedstrijd bij FC Twente (waar Lang een hattrick maakte, red.) is gebleven. Ik weet dat er veel meer in zat en dat weet men bij Ajax ook."

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, neemt nog geregeld contact op. "Laatst kreeg ik een berichtje van hem, dat ik het goed doe in Brugge en dat hij trots op me is. Daarvoor had hij al gestuurd dat hij me met pijn in het hart liet gaan. Dat raakt me en vind ik mooi, maar het doet ook pijn. In Amsterdam wilde ik slagen. Ik heb na mijn vertrek bij Ajax gehuild, meerdere keren."

Uiteindelijk voelde Lang geen vertrouwen van Erik ten Hag en was dat één van de redenen om te vertrekken uit de Johan Cruijff Arena. "Ik voelde het vertrouwen van heel veel mensen, maar de trainer bood me geen perspectief. Er wordt altijd gezegd dat je het zelf moet afdwingen. Maar dat kan niet als je nooit een kans krijgt. In de voorbereiding liet ik het zien, maar daarna speelde ik nooit. Dan wordt het lastig."

"Ik wilde worden verhuurd, maar hij was zo boos dat hij me wilde verkopen", gaat de aanvaller verder. "De directie niet, maar de trainer heeft zijn zin gekregen. Nee, ik heb hem nooit meer gesproken en daar heb ik ook geen behoefte aan. Er is een nieuw hoofdstuk begonnen en daar ga ik een succes van maken. Zie je niet hoe lekker ik in mijn vel zit? Daar ben ik Club Brugge dankbaar voor. Ik wil de mensen hier terugbetalen met het kampioenschap."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws