OFFICIEEL: Drievoudig topschutter Harbaoui (36) tekent contract bij Moeskroen

OFFICIEEL: Drievoudig topschutter Harbaoui (36) tekent contract bij Moeskroen

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 16:15do 14-01-2021 om 16:15

Laatste update: donderdag 14 januari 2021 om 18:41do 14-01-2021 om 18:41

Hamdi Harbaoui staat dan toch op het punt om terug te keren naar België. De Tunesische spits werd gelinkt aan verschillende Belgische clubs en heeft nu dan toch een akkoord bereikt. Hij gaat aan de slag bij Royal Excel Moeskroen.

L'Avenir weet dat Harbaoui een akkoord heeft gevonden met de club uit Henegouwen. De aanvaller heeft naar verluidt zijn medische testen al afgelegd en zal snel zijn handtekening zetten onder een contract bij de club. Harbaoui moet Moeskroen, dat dit seizoen nog maar zestien keer scoorde, aan doelpunten gaan helpen.

De voormalige aanvaller van onder andere Sporting Charleroi, KSC Lokeren en RSC Anderlecht werd de voorbije weken nog gelinkt aan onder andere STVV, KV Mechelen en Zulte Waregem. STVV koos voor Ilombe Mboyo, terwijl KV Mechelen met Ferdy Druijff aan de haal gaat. De 36-jarige Harbaoui heeft uiteindelijk dan voor Moeskroen gekozen.

Update: Moeskroen heeft de komst van Harbaoui bevestigd. De Tunesiër moet Les Hurlus weghalen van de laatste plaats. In het verleden werd Harbaoui reeds drie keer topschutter in de Jupiler Pro League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws