Lukaku is net Shaquille O'Neal, we moeten hem met drie man afstoppen

"Lukaku is net Shaquille O'Neal, we moeten hem met drie man afstoppen"

Gepubliceerd: donderdag 14 januari 2021 om 12:00do 14-01-2021 om 12:00

Romelu Lukaku is woensdagavond verkozen tot beste Belg in het buitenland. Zijn ploegmaat Nicolò Barella zal dat niet verbazend vinden. Hij vergelijkt Lukaku zelfs met basketballegende Shaquille O'Neal.

"Hij heeft ontzettend veel fysieke kracht, net zoals Shaquille O'Neal is die kracht zijn sterkste punt", aldus Barella bij DAZN. "Niemand kan hem aan de kant zetten. Zelfs op training hebben we drie man nodig om hem af te stoppen. Hij is een echte natuurkracht."

Toch is Lukaku een veelzijdige speler. "Lukaku is ook zoveel meer dan kracht. Hij is een geweldige leider, heeft een goed woord over voor iedereen. Hij schiet ook goed op met iedereen en op het veld is niemand zo beslissend als hij. Het was ongelofelijk: toen hij bij Inter aankwam, sprak hij zelfs al Italiaans. Maar dat moet niet moeilijk zijn voor hem, die man spreekt alle talen in de wereld."

Woensdagavond toonde Lukaku zich opnieuw belangrijk voor Inter. Hij maakte het beslissende doelpunt in de beker tegen Fiorentina, dat pas in minuut 119 voor de bijl ging. Lukaku zit nu aan 51 goals voor Inter. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws