'Premier League lonkt voor revelatie van Jupiler Pro League'

'Premier League lonkt voor revelatie van Jupiler Pro League'

11-01-2021 20:44

KV Oostende is voorlopig één van de revelaties van dit seizoen. Vorig seizoen moest KV Oostende strijden tot de laatste speeldag voor het behoud. Alexander Blessin veranderde het veroordeelde Oostende tot een fysisch sterke machine die veel druk vooruit zet. Eén van die sterkhouders is Jack Hendry, de Schotse verdediger is een steunpilaar voor zijn coach en geniet dan ook van interesse van uit de Premier League.

Jack Hendry was trefzeker in de 3-2 zege tegen Sporting Charleroi. De 25-jarige Schot is op huurbasis overgenomen van het Schotse Celtic. De centrale verdediger van KV Oostende is de patron achterin bij de Kustboys. In zijn veertien optredens wist de centrale verdediger al twee maal te scoren. Oostende beschikt over een aankoopoptie voor de verdediger en die zal mogelijk van pas komen, want de interesse voor Hendry zou met de dag groeien. Volgens 90min lonkt zelfs de Premier League.

Aston Villa, Wolverhampton en Brighton hebben interesse in de diensten van de Schotse centrale verdediger. Niet enkel de Premier League heeft interesse maar ook van andere competities zou er belangstelling zijn. Ook Werder Bremen, Freiburg, Brondby, AZ en KRC Genk zouden nog interesse tonen. Al zou de interesse van KRC Genk wat voorbarig zijn want Genk nam afgelopen week McKenzie over Philidelphia Union.