'Zulj en RSC Anderlecht zouden een akkoord hebben over transfer'

'Zulj en RSC Anderlecht zouden een akkoord hebben over transfer'

08-01-2021 21:18
12

RSC Anderlecht gaat deze maand nog heel wat spelers van de hand doen. Antonio Milic lijkt op weg naar Lech Poznan, Isaac Kiese Thelin vertrok al op huurbasis naar Kasimpasa en er is nog een transfer op til. Peter Zulj zou bijna weg zijn bij de Brusselaars.

Volgens Sky Sports Austria hebben Anderlecht en Zulj bijna een akkoord met een buitenlandse club omtrent een uitleenbeurt. Het zou alvast niet gaan om een Oostenrijkse club. De komende dagen komt er wellicht meer nieuws over het dossier van de linksvoetige centrale middenvelder.

Anderlecht wil Zulj vooral uitlenen, zodat hij mee kan naar het EK. Door de coronacrisis kijken heel wat clubs de kat uit de boom en dat heeft financiële gevolgen. Anderlecht hoopt dat Zulj goed presteert tijdens zijn uitleenbeurt en zich zo bij de selectie voor het EK kan voegen. Paars-Wit hoopt dat zijn marktwaarde dan stijgt en dat het nadien meer geld kan vangen voor de overbodige middenvelder. Zulj kwam twee jaar geleden voor 2,5 miljoen euro over van Sturm Graz, maar kon onder geen enkele trainer overtuigen.