'Nottingham Forrest onderhandelt met RSC Anderlecht, bod op Amuzu'

'Nottingham Forrest onderhandelt met RSC Anderlecht, bod op Amuzu'

05-01-2021 18:00
38

RSC Anderlecht is bezig aan de grote kuis in de kern en hoopt de komende weken enkele overbodige pionnen te kunnen slijten. Onder andere Zakaria Bakkali en Peter Zulj mogen vertrekken, maar tegelijkertijd dreigt Anderlecht ook nog enkele iets belangrijke kernspelers te verliezen. Francis Amuzu is er daar één van.

De flankaanvaller werd de voorbije weken al meermaals in verband gebracht met buitenlandse clubs en volgens het Ghanese Sportsworldghana.com is ook één club nu in actie geschoten. De Ghanese website beweert dat Nottingham Forrest een officieel bod heeft uitgebracht op Amuzu. Anderlecht heeft het bod naar verluidt ook niet meteen afgeslagen, maar bestudeert het wel.

Amuzu debuteerde drie seizoenen geleden bij Anderlecht en kende daarop periodes met ups en downs bij de Brusselaars. De laatste weken komt hij echter weer aan de oppervlakte en lijkt hij ook een basisplek bemachtigd te hebben. Het is dan ook nog maar de vraag of Anderlecht ook een vertrek ziet zitten. Na het vertrek van Jérémy Doku en het mindere presteren van Mustapha Bundu kan het elke flankaanvaller goed gebruiken in de strijd om Play-Off 1.

Nottingham Forrest speelt momenteel in The Championship, de Engelse Tweede Klasse, en vecht er tegen de degradatie. Het staat in een competitie van 24 clubs op de negentiende plek.