'Arsenal zoekt creativiteit bij middenvelder van Borussia Dortmund'

'Arsenal zoekt creativiteit bij middenvelder van Borussia Dortmund'

27-12-2020 11:25
1

Julian Brandt kan zijn carrière mogelijk gaan vervolgen in de Premier League. Arsenal hoopt de Dortmund-middenvelder in januari naar het Emirates Stadium te halen. The Gunners zijn op zoek naar creativiteit op het middenveld en de Duitser staat bovenaan het verlanglijstje van manager Mikel Arteta.

Dat meldt The Athletic. Arsenal kent een teleurstellend seizoen in de Premier League, ondanks de Boxing Day-zege op Chelsea (3-1). De ploeg staat veertiende en heeft moeite om kansen te creëren. De ploeg uit Londen hoopt daarom Dortmund-middenvelder Brandt toe te kunnen voegen aan de selectie.

Brandt verruilde in de zomer van 2019 Bayer Leverkusen voor Dortmund en maakte in het Signal Iduna Park een prima indruk. Hij is echter voorbijgestreefd door Marco Reus en Giovanni Reyna en zit vaak op de bank. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2024 in Dortmund, dat hem in 2019 voor ongeveer 25 miljoen euro overnam van Leverkusen. Er zal dus een flinke transfersom op tafel moeten komen om hem los te weken bij de Duitse ploeg.