UPDATE: Lamkel Zé heeft persoonlijk akkoord met Griekse topclub

UPDATE: Lamkel Zé heeft persoonlijk akkoord met Griekse topclub

23-12-2020 22:00 Laatste update: 28-12-2020 10:00
4

Het verhaal van Didier Lamkel Zé bij Royal Antwerp FC lijkt helemaal geschreven. De Kameroense aanvaller zit al een tijdje in de B-kern en kan ondertussen rekenen op interesse van Panathinaikos, waar Laszlo Bölöni trainer is. Lamkel Zé wakkerde de transfergeruchten aan met een opvallend Instagram-bericht.

De 24-jarige flankaanvaller deelde immers de berichten over zijn mogelijke transfer naar Panathinaikos. Het doet toch vermoeden dat er iets aan de hand is. Lamkel Zé kan in Griekenland herenigd worden met zijn ex-coach Bölöni, die sinds oktober aan het roer staat bij de Griekse topploeg en op zoek is naar versterking.

Het zou voor Antwerp een meevaller zijn dat hun ex-coach Bölöni met een oplossing komt voor woelwater Lamkel Zé. Grote probleem is wel dat Panathinaikos amper financiële slagkracht heeft. Antwerp hoopt toch langs de kassa te passeren en zal mogelijk wachten op een lucratiever voorstel.

Update: Op Instagram blijft Lamkel Zé zich amuseren. De speler van Antwerp blijft maar hinten op een transfer naar Panathinaikos. Zo richt hij zich in zijn story tot de Grieken met de tekst 'Tot binnenkort'. Ook deelde Lamkel Zé beelden van de vurige fans van Panathinaikos. Met zijn hoofd lijkt hij dus al in Griekenland te zitten. 

Update 28/12: Het belang van Limburg kopt dat Lamkel Zé al een persoonlijk akkoord heeft met Panathinaikos. Antwerp FC heeft echter slechts via een tussenpersoon kennis verkregen van de interesse. "Panathinaikos wil hem huren, liefst met aankoopoptie, en die constructie is op zich ideaal voor Antwerp, want dan kan hij de komende vijf maanden (eindelijk) zijn waarde opnieuw opkrikken", staat in het dagblad. Het bestuur van Antwerp FC kijkt dus nog de kat uit de boom.