Antwerp-bestuur ziet ploeg op zevende plek staan: We zijn niet tevreden

Antwerp-bestuur ziet ploeg op zevende plek staan: "We zijn niet tevreden"

19-12-2020 21:15
6

Bij Royal Antwerp FC loopt het de laatste tijd wat minder en is het inmiddels zelfs naar een zevende plek in de stand gezakt. Moet Ivan Leko daarvoor beginnen vrezen voor zijn job?

Voorzitter Paul Gheysens gaf eerder aan dat ze Leko nog wat tijd willen geven bij de club. Bij general manager Sven Jaecques krijgen we eenzelfde gelijk te horen. Zeker na de Europese overwintering van de club en de bekerwinst, die Leko toch wat krediet gaven.

"Als wij Ivan beoordelen, dan is dat niet op basis van één of twee matchen, hè, maar van zijn komst tot nu. En heel veel zaken zijn inderdaad top geweest", vertelt Jaecques in Gazet van Antwerpen.

"We beleven historische maanden, met de bekerwinst, de poules van de Europa League, de tweede ronde, de derbyzege en de zege tegen Tottenham. Daarnaast heeft ook de coach mee geholpen om het er naast het veld nog professioneler aan toe te laten gaan", somt Jaecques op.

Al vindt hij ook dat het nog beter kan. "Oké, we zijn niet tevreden met waar we nu staan in de competitie. Maar wij weten allemaal dat de kwaliteit aanwezig is - zowel in de staf als in de spelersgroep - om er de komende zeventien matchen nog meer uit te halen", besluit hij.