'Club Brugge heeft de hoop op komst van Rode Duivel Origi niet opgegeven'

'Club Brugge heeft de hoop op komst van Rode Duivel Origi niet opgegeven'

18-12-2020 21:30
19

Club Brugge overwintert in Europa en staat opnieuw aan de leiding in de Belgische competitie. Toch lijkt men bij Club Brugge te denken dat de kern nog versterkt kan worden. En dan vooral in de spits. Bij Blauw-Zwart wil men ook zwaar investeren in die positie.

Club Brugge zit al een tijdje met een spitsenprobleem en moet daar tegenwoordig een beroep doen op aanvallende middenvelder Charles De Ketelaere. Toch wil het volgens The Daily Mail komende winter stevig investeren en denkt de landskampioen nog steeds aan Divock Origi.

De aanvaller staat al een tijdje op de radar van Club Brugge, maar bleek de voorbije maanden veel te duur te zijn voor Blauw-Zwart. Origi komt echter maar weinig aan de bak bij Liverpool FC en zoekt naar een oplossing. Dat kan Club Brugge worden.

Er is echter nog flink wat meer interesse in de Rode Duivel. Zo denkt ook Wolverhampton, Newcastle en Borussia Dortmund aan Origi. Bij Liverpool, waar Origi dit seizoen goed was voor één doelpunt in zeven partijen, heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2024.