Joos onthult: Aanbod voor Nilis te laag, Anderlecht wist dat hij het niet deed

Joos onthult: "Aanbod voor Nilis te laag, Anderlecht wist dat hij het niet deed"

15-12-2020 17:02
16

Veel fans van RSC Anderlecht hoopten op de terugkeer van Luc Nilis in Brussel. De voormalige spits zou de nieuwe lichting eens stevig onder handen nemen. Zo ver kwam het niet. Anderlecht en Nilis kwamen er niet uit. Volgens Filip Joos deed paars-wit Nilis een te laag voorstel.

In Extra Time kwam maandag het onderwerp Nilis niet terug bij Anderlecht aan bod. Volgens Joos deed Anderlecht na een proefperiode niet meer dan een schijnvoorstel aan haar levende legende. "Het aanbod voor Nilis was echt te laag, ze wisten dat hij het niet zou doen. Een soort aanbod als verpakking", stelde de journalist aan tafel bij Frank Raes.

 Anderlecht deelde nooit mee hoeveel het Nilis wilde betalen voor zijn diensten. Joos vernam uit goede bron wat het geweest zou zijn. "Het zou gaan om minder dan 2.000 per maand." Nilis zou ondertussen ook al een voorstel gekregen hebben van een derdeklasser. Deze club deed een aanbod dat veel hoger was dan van Anderlecht. Nilis heeft voorlopig nog nergens op toegehapt en is nog zoekende naar een nieuwe werkgever.