Vermoedelijke elf Club Brugge-Zenit: ‘Dennis meteen weer in de armen gesloten’

Vermoedelijke elf Club Brugge-Zenit: ‘Dennis meteen weer in de armen gesloten’

02-12-2020 07:00
9

Club Brugge staat voor de belangrijke Champions League-confrontatie met Zenit Sint-Petersburg. Blauw-Zwart heeft genoeg aan een punt om Europees te overwinteren, en heeft ook nog plek twee in het vizier. De vermoedelijke opstellingen vindt u hier.

Bij Club Brugge is Krépin Diatta er zeker niet bij, de aanvaller kampt met een blessure. Ook Simon Deli is onzeker, maar wordt wel in de basis verwacht. Emmanuel Dennis was er niet bij tegen Borussia Dortmund na het busincident, maar Philippe Clement rekent wel weer vol op de Nigeriaan die in Europa al verschillende keren het verschil maakte.

Vermoedelijke elf: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, Vormer, Vanaken, Balanta, Sobol, Lang, De Ketelaere, Dennis

Invallers: Horvath, Kossounou, Ricca, Schrijvers, Badji, Krmencik, Okereke

Bij Zenit is mogelijk de grote afwezige Artem Dzyuba. De bonkige aanvaller is dit seizoen al goed voor zeven doelpunten en is dé aanvalsleider van de Russen. Coach Sergej Semak beslist vandaag over zijn inzetbaarheid. "Dzyuba viel uit in onze laatste match. Hij kampt met een nieuwe blessure en we beslissen pas vandaag of morgen of hij inzetbaar is”, klonk het.

Vermoedelijke elf: Kerzhakov, Zhirkov, Rakitskiy, Prohkin, Sutormin, Driussi, Barrios, Kurzyaev, Malcolm, Azmoun, Shamkin

Invallers: Vasyutin, Lunev, Douglas Santos, Krugovoi, Mostovoy, Ozdoev, Musaev, Erokhin