Anderlecht moet geduld hebben met recordaankoop Bundu: “Hij is een topspeler”

Anderlecht moet geduld hebben met recordaankoop Bundu: “Hij is een topspeler”

Gepubliceerd: dinsdag 1 december 2020 om 07:20di 01-12-2020 om 07:20

Mustapha Bundu heeft na zeven competitiewedstrijden nul doelpunten en nul assists bij RSC Anderlecht. De makelaar van de recordaankoop, John Sivebaek, vraagt echter om geduld.

Bundu startte met een fysieke achterstand door corona en de verwachtingen zijn ook hooggespannen. "De verwachtingen zijn hoog", zegt John Sivebaek aan Het Laatste Nieuws. "Misschien wat te. Mustapha is een onafgewerkt product, hij is nog maar een paar seizoenen profvoetballer, dat mogen we niet vergeten."

Volgens Sivebaek zal Bundu snel op niveau komen. "Eerder vroeg dan laat zal hij uitblinken. Hij heeft zó veel kwaliteiten. Mus kan dribbelen, is verschrikkelijk snel en zijn voorzetten zijn prima. Hij is een topspeler, met progressiemarge. Bij Aarhus deed hij het fantastisch, dat zal ook wel in Anderlecht komen, hoor. Ik ben er zeker van."

Bundu voelt zich wel goed bij Anderlecht en laat ook progressie op training zien. "Dit was de perfecte stap voor hem, ook al draait het team niet zo heel goed momenteel en is hij zelf nog niet top. Maar hij werkt héél hard om zo rap mogelijk zijn beste niveau te halen. Hij komt er wel”, aldus Sivebaek.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat Bundu nog zal slagen bij Anderlecht?

Ja
66%
Nee
34%
(218 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws