'Ploeg uit Bundesliga aast op flankaanvaller van Club Brugge'

'Ploeg uit Bundesliga aast op flankaanvaller van Club Brugge'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 21:35ma 30-11-2020 om 21:35

Club Brugge is momenteel op zoek naar zijn beste vorm. Het aanvalspel loopt voorlopig niet zoals het hoort. Er wordt gespeculeerd over mogelijke versterking tijdens de winterstop, maar Club moet ook vrezen voor het vertrek van Krépin Diatta in januari.

Krépin Diatta is er dit seizoen nog niet in geslaagd om zijn uitstekende kwaliteiten te etaleren. Desondanks lijkt de Senegalees nog steeds op de nodige interesse te mogen rekenen. Verschillende bronnen bevestigen namelijk dat Diatta van kortbij wordt gevolgd door Hertha Berlijn.

Bij de Duitse middenmoter zouden ze in Diatta dé ideale winterversterking zien. Volgens HerthaInsider wordt de Senegalees van Club Brugge op de voet gevolgd door de Berlijnse scoutingcel, en zou hij samen met Jovane Cabral en Jérémie Boga hoog op het verlanglijstje staan. Het is wel nog onduidelijk welk bedrag de kapitaalkrachtige Duitsers willen neertellen voor Diatta. 

Ondanks dat Diatta nog steeds niet op zijn beste niveau speelt dit seizoen, blijven de statistieken van de Senegalees wel weergaloos. Met zes treffers in twaalf wedstrijden doet Diatta het ‘op papier’ immers niet slecht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws