Racing Genk is een grotere titelkandidaat dan Club Brugge

"Racing Genk is een grotere titelkandidaat dan Club Brugge"

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 21:00ma 30-11-2020 om 21:00

Racing Genk voert samen met Beerschot de leiding van het klassement aan. Het behaalde een mooie 18 op 18, dankzij een overtuigende overwinning op het veld van Cercle Brugge. Club Brugge liet dan de leidersplaats liggen door niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Moeskroen. Patrick Goots analyseert de verhoudingen tussen Genk en Club.

Na een moeizame start draait de motor van KRC Genk op volle toeren. Op bezoek bij Cercle Brugge werd het 1-5. De Genkies voeren samen met Beerschot VA de stand aan. Analist Patrick Goots schat de troepen van John van den Brom hoog in. "Op dit moment is Racing Genk een grotere titelkandidaat dan Club Brugge", aldus Patrick Goots in Gazet van Antwerpen. "Club is niet meer die pletwals van vorig seizoen."

Volgens Patrick Goots hebben de troepen van John Van den Brom nog een voordeel ten opzichte van hun rechtsreekse concurrenten. "Racing Genk heeft daarentegen geen last van Europees voetbal en kan zich puur op de Belgische competitie richten." 
Volgende speeldag ontvangt Racing Genk Antwerp in eigen huis. Terwijl Club Brugge thuis speelt tegen STVV, Beerschot ontvangt KAS Eupen. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws