Kompany kiest tussen Verschaeren of Vlap: “Zijn vaste plaats veroveren

Kompany kiest tussen Verschaeren of Vlap: “Zijn vaste plaats veroveren"

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 16:12vr 27-11-2020 om 16:12

Vincent Kompany moet door de blessure van Percy Tau puzzelen bij RSC Anderlecht. Wie zal de Zuid-Afrikaan vervangen bij paars-wit, Yari Verschaeren of Michel Vlap?

Tijdens een persconferentie gaf Kompany meer uitleg. Yari heeft ons ook geholpen op rechts” stelt Kompany. “Hij scoorde tegen Waasland-Beveren en is nu éénmaal een jonge polyvalente speler. Dan is het niet abnormaal dat je op verschillende posities wordt uitgespeeld. Met de tijd zal hij zijn vaste plaats wel veroveren. Het is ook niet omdat hij één mindere match op de flank speelde, dat alles is uitgewist”, citeert Het Nieuwsblad.

Anderlecht wil niet verder zakken in de stand. “Elke ploeg in België heeft al hoogtes en laagtes gekend. Als we die niet hadden gehad, stonden we met 10 punten op kop. Tegen Standard wil ik een verbeten Anderlecht zeggen. Niet te veel praten naar buiten toe, maar presteren op het terrein. Al moeten we ook de stress buiten laten en niet gecrispeerd voetballen. Nu ja, dit soort wedstrijden zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier opsta.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor wie zou jij kiezen?

Verschaeren
48%
Vlap
52%
(140 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws