Vanaken wil Europees overwinteren met Club Brugge: “Kans om tweede plaats”

Vanaken wil Europees overwinteren met Club Brugge: “Kans om tweede plaats”

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 10:25wo 25-11-2020 om 10:25

Club Brugge staat met vier punten op een derde plek in de Champions League-groepsfase. Lazio Roma staat zo vier punten voor op Blauw-Zwart. Zenit staat laatste met één puntje.

Hans Vanaken liet zich na de 3-0 nederlaag tegen Dortmund uit over de match. “We hebben ons best gedaan en hadden ook de eerste kans via Krmencik. Gaat die binnen wordt het misschien anders. Maar we botsten op een heel sterk Dortmund, een van de beste ploegen in Europa”, citeert Het Nieuwsblad.

“Met een spits die blindelings scoort. De eerste kans van Haaland was meteen bingo en dan konden ze rustig de match controleren. Maar het is geen schande om van deze ploeg te verliezen. Je hebt het gevoel dat je wel iets kan doen, maar het blijft o zo moeilijk om er tegen te spelen.”

Vanaken blijft hoopvol. “We moeten volgende week tegen Zenit die derde plaats veiligstellen, dan zijn we zeker om te overwinteren. We hebben in Sint-Petersburg getoond dat we die ploeg aankunnen. En dan moeten we hopen dat we in Rome tegen Lazio nog een kans krijgen om te spelen voor de tweede plaats.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws