Mourinho maakt zich zorgen om Alderweireld: 'Vrees lange afwezigheid'

Mourinho maakt zich zorgen om Alderweireld: 'Vrees lange afwezigheid'

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 22:45za 21-11-2020 om 22:45

Toby Alderweireld is niet ongeschonden uit de partij tegen Manchester City gekomen. De verdediger moest door een blessure na tachtig minuten voetballen naar de kant. Coach José Mourinho maakt zich alvast zorgen om onze landgenoot.

Tien minuten voor tijd was het einde verhaal voor Alderweireld bij Tottenham, dat met 2-0 won van Man City. De Rode Duivel tastte naar de lies en ging geblesseerd naar de kant. Mourinho vreest dat hij de verdediger een tijdje zal moeten missen. "Ik leef mee met Toby", gaf Mourinho achteraf aan bij Sky Sports.

"Het gaat om een spierblessure, ik denk dat hij er lang uit ligt", zegt de Portugees. Volgens Mourinho komt de blessure er ook door het overvolle programma; "Deze blessure komt door vermoeidheid, dan gebeurt zoiets", aldus Mourinho.

Alderweireld was tot dusver tien keer actief voor Tottenham dit seizoen. Hij kwam ook zes keer uit voor de Rode Duivels, met afgelopen week nog twee volledige wedstrijden tegen Engeland en Denemarken. Op social media kwam Alderweireld ook met een reactie en gaf hij aan te hopen dat zijn blessure niet al te erg is.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Toby Alderweireld (@tobyalderweireld)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws