‘Lukaku mag enkel afreizen naar Rode Duivels met privévliegtuig’

‘Lukaku mag enkel afreizen naar Rode Duivels met privévliegtuig’

08-11-2020 20:14 Laatste update: 09-11-2020 07:00
24

Na het weekend krijgen we weer een interlandbreak waarin onze Rode Duivels in actie zullen komen. Dat is al zeker zonder de met corona geteisterde Eden Hazard, maar mogelijk ook zonder Romelu Lukaku.

In Italië (en heel Europa) is het COVID-19 virus weer enorm opgeflakkerd en doet men er alles aan om de stijgingen tegen te houden. Ook in Italië, waar de Italiaanse regering volgens Sky Sports Italia eraan denkt om spelers van verschillende Serie A-clubs te verbieden af te reizen naar hun nationale teams.

Aanvankelijk ging het enkel om Fiorentina, maar nu komen ook Genoa, AS Roma, Lazio, Sassuolo en Internazionale ter sprake. Die ploegen worden genoemd omdat er momenteel minstens één positieve speler in de selectie zit.

Het is echter onduidelijk of het ook voor alle spelers geldt en of zij ook in quarantaine moeten blijven. Het wordt alvast afwachten voor Roberto Martinez, die Lukaku wel nodig heeft in de interlands tegen Zwitserland, Engeland en Denemarken.

Update: Romelu Lukaku mag enkel afreizen naar de Rode Duivels met een privévliegtuig, dat laat Het Laatste Nieuws weten. ‘Om 22.30 uur luidde het verdict dat hij nog altijd mocht afreizen naar België voor de interlands, maar enkel met een privévlucht. Sinds de vorige interlandbreak zijn alle Italiaanse clubs voorzichtiger geworden’, klinkt het.