De Camargo na zijn 600e wedstrijd: Probeer iedere dag beter te worden

De Camargo na zijn 600e wedstrijd: "Probeer iedere dag beter te worden"

Gepubliceerd: zaterdag 7 november 2020 om 10:45za 07-11-2020 om 10:45

Vrijdagavond speelde Igor De Camargo zijn 600ste wedstrijd in clubverband. Hij bekroonde zijn jubileum met een fraai doelpunt tegen Sporting Charleroi. Hij werd ook uitgeroepen tot mand van de match. De Camargo blijft er rustig en bescheiden onder.

"Ik ben fier op dat cijfer, net als op mijn doelpunt. De controle was goed, net als het schot", lachte De Camargo zijn tanden bloot. "Dat heb ik van Wesley Sonck (die boven in het stadion commentaar gaf, nvdr.) geleerd. Mijn eerste doelpunt scoorde ik trouwens aan zijn zijde. Hij heeft mij de drang om altijd te willen winnen, te willen scoren, bijgebracht", liet de Braziliaanse Belg weten na afloop van de wedstrijd. Hoewel hij al 37 is, staat De Camargo er nog steeds. "Ik probeer nog iedere dag beter te worden, zij het nu op een andere manier. Met de mentaliteit zit het zeker nog goed, anders kan ik er beter mee stoppen."

Na zijn knappe hakbal van vorige week tegen Club Brugge was De Camargo dus opnieuw aan het feest. "Voor een ploeg is het belangrijk dat de diepe spits scoort. Dan krijgen ook de teammaats vertrouwen. Of het afgedwongen punt genoeg was? Als ik eerlijk moet zijn: neen", zei De Camargo aan Het Nieuwsblad. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws