Ik hoop dat met de komst van Van den Brom het goede voetbal terugkeert bij Genk

"Ik hoop dat met de komst van Van den Brom het goede voetbal terugkeert bij Genk"

07-11-2020 07:44 Laatste update: 07:45

Met John van den Brom staat KRC Genk op het punt om een nieuwe trainer in huis te halen. De Nederlander wordt de opvolger van de onverwacht vertrokken Jess Thorup. Volgens Johan Boskamp heeft Genk wel een goede coach gevonden.

"Ik vind dat hij zijn ploegen in ieder geval altijd leuk voetbal laat spelen", klinkt het in Het Belang van Limburg. Zo verlaat Van den Brom na iets meer dan één seizoen FC Utrecht al. "Ik ben wel verbaasd dat Utrecht hem zo makkelijk liet gaan, want het was snel in orde. Ik had ook niet verwacht dat KRC Genk bij hem zou uitkomen", geeft Boskamp nog aan.

"In Nederland vinden veel mensen dat hij het niet goed gedaan heeft de laatste jaren, maar daar ben ik het niet mee eens. Normaal zou hij vorig jaar de bekerfinale met Utrecht spelen, maar die is door corona niet door kunnen gaan. Het was er zijn hoogtepunt geweest. De verwachtingen lagen dit jaar hoog bij Utrecht. Ze hadden gedacht mee te gaan doen met de eerste vier, maar dat viel helemaal in duigen", klinkt het.

Van den Brom staat voor de Hollandse school met mooi voetbal. Krijgen we dat ook bij Genk weer te zien? "Ik hoop dat met zijn komst het goede voetbal terugkeert in Genk. Onder Thorup pakten ze veel punten, maar het spel vond ik niet veel beter dan onder Wolf", besluit Boskamp.