Internazionale mist Lukaku en lijdt duur puntenverlies tegen Parma

31-10-2020 20:03
1

Internazionale heeft in het eigen Stadio Giuseppe Meazza duur puntenverlies geleden tegen Parma. De uitploeg kwam via twee doelpunten van Gervinho op voorsprong. Inter wist er uiteindelijk een gelijkspel uit te slepen na doelpunten van Marcelo Brozovic en Ivan Perisic.

Internazionale - Parma 2-2
Duur puntenverlies van Internazionale, dat het moest doen zonder de geblesseerde Romelu Lukaku, in eigen huis tegen Parma. De blauw-zwarten waren in de eerste helft oppermachtig, maar vergaten de score te openen. Vlak na rust zette Gervinho Parma met een prachtige volley op voorsprong en niet veel later zorgde hij er met zijn tweede treffer voor dat de gasten op een 0-2 voorsprong kwamen. Inter wist er uiteindelijk nog wel een gelijkspel uit te slepen via doelpunten van Marcelo Brozovic en Ivan Perisic.

Athletic Bilbao-Sevilla 2-1
Sevilla had midweeks nog het Champions League-duel met Stade Rennes gewonnen en startte ook in Bilbao voortvarend. Youssef En-Nesyri opende al vroeg de score. Die stand bleef ruim een uur lang op de borden staan, maar Athletic sloeg in de slotfase genadeloos toe, dankzij twee invallers. Eerst was het Iker Muniain die bij de tweede paal opdook, vervolgens Oihan Sancet: 1-1 en 2-1.