Steeds meer twijfels over Dury bij Zulte Waregem: 'Derby wordt cruciaal'

Steeds meer twijfels over Dury bij Zulte Waregem: 'Derby wordt cruciaal'

Gepubliceerd: maandag 26 oktober 2020 om 10:00ma 26-10-2020 om 10:00

Zulte Waregem is bezig aan een uitermate zwak seizoen en is er ook afgelopen weekend niet in geslaagd om punten te pakken. Het verloor met 3-0 van KV Oostende, waardoor het na tien speeldagen nog maar twee keer wist te winnen. De stoel van Francky Dury begint te wankelen.

De ervaren trainer is bij Zulte Waregem een icoon, maar zelfs hij moet beginnen vrezen voor zijn job. Volgens Het Nieuwsblad begint men binnen de club na de zeven op dertig en de zestiende plek in de stand dit seizoen toch te twijfelen aan Dury.

De coach wordt vooral verweten weinig te communiceren met zijn eigen technische staf en vooral zijn eigen ideeën door te drijven. Van een ontslag zou er voorlopig nog geen sprake zijn, maar het staat wel vast dat men meer en meer begint te twijfelen aan Dury.

Komend weekend wacht Dury met zijn Zulte Waregem alvast een cruciale wedstrijd. Dan neemt de ervaren trainer het met Essevee op tegen KV Kortrijk in de streekderby, voor de fans misschien wel de belangrijkste partij van het jaar.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Zulte Waregem een nieuwe coach nodig?

Ja
72%
Nee
28%
(232 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws