SELECTIE: Leko kan weer rekenen op Mbokani en Seck, Batubinsika afwezig

SELECTIE: Leko kan weer rekenen op Mbokani en Seck, Batubinsika afwezig

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 11:46zo 25-10-2020 om 11:46

Royal Antwerp FC en K. Beerschot V.A. kruisen om 13u30 de degens in de Antwerpse stadsderby. De thuisploeg deelde pas zondagochtend haar selectie voor het beladen duel. Ivan Leko mag twee rentrees vieren, maar kreeg ook slecht coronanieuws.

Eerste het goede nieuws: zowel Dieumerci Mbokani als Abdoulaye Seck zijn er opnieuw bij. De aanvalsleider van The Great Old ontbrak donderdag nog tegen Ludogorets vanwege schorsing, al deerde dat zijn teamgenoten niet (1-2-winst). Seck stond dan weer even aan de kant door een coronabesmetting, maar testte onlangs negatief.

Hoogstwaarschijnlijk verschijnt de beresterke mandekker meteen weer aan de aftrap. Dat heeft deels te maken met de afwezigheid van Dylan Batubinsika. De Parijzenaar testte tijdens de meest recente coronaronde wél positief, net als Manuel Benson overigens. Zij zitten bijgevolg in quarantaine. Voor het overige rekent Leko op de jongens die de knappe prestatie neerzetten in de Europa League. Dat betekent dat ook woelwater Didier Lamkel Zé weer ontbreekt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws