Clement verliest met Club Brugge: Heel veel goede dingen gezien

Clement verliest met Club Brugge: "Heel veel goede dingen gezien"

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 10:45zo 25-10-2020 om 10:45

Club Brugge heeft geen punten kunnen pakken aan Den Dreef. Het werd 2-1 voor Oud-Heverlee Leuven. Voor coach Philippe Clement is er echter geen man overboord. 

"Ik heb heel veel goede dingen gezien", geeft hij zelfs aan bij Sporza. "Tegen de mandekking van OHL is het niet gemakkelijk om vrij te komen, maar mijn spelers hebben het goed gedaan. Ook de mentaliteit was goed. Maar je moet de kansen afmaken. We waren niet efficiënt genoeg en hebben te veel kansen gemist. De kwaliteit daar was niet goed. Dat moet beter."

Clement maakt zich verder absoluut geen zorgen. "We moeten enkel naar onszelf kijken en zorgen dat dat in de volgende wedstrijden beter is. We komen vier keer alleen voor de keeper. Die moeten binnen, en dan heb je een heel andere wedstrijd. Nu moesten we tot het einde strijden voor een gelijkspel. Maar ik heb over geen enkele speler een negatief gevoel. Over het resultaat heb ik natuurlijk wel een negatief gevoel, want dit zijn drie verloren punten."

Volgende zaterdag speelt Club Brugge in eigen huis tegen KV Mechelen, maar eerst moet het nog aan de bak tegen Lazio Roma in de Champions League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws