Vukovic opnieuw in de basis bij KRC Genk: Voel me goed in mijn vel

Vukovic opnieuw in de basis bij KRC Genk: "Voel me goed in mijn vel"

Gepubliceerd: maandag 19 oktober 2020 om 12:30ma 19-10-2020 om 12:30

Danny Vukovic stond zondag opnieuw tussen de palen bij KRC Genk. De ervaren rot was even out met het coronavirus, maar heeft nooit gevreesd voor zijn basisplaats. 

Vukovic stond in de eerste helft paraat bij een poging van Mamadou Fall. "Zonder corona had ik mijn basisplaats niet verloren, ik voel me goed in mijn vel sinds ik terugkeerde na mijn zware blessure. Toch is het altijd goed voor het moreel als je kan uitpakken met zo'n tussenkomst", vertelt hij aan Het Belang Van Limburg.

Jess Thorup gooide het systeem om en speelt nu 3-4-3. "Ik besef dat het nog voor verbetering vatbaar is", aldus Vukovic. "Maar toch vind ik dat we het snel opgepikt hebben. We speelden als een hecht blok. Zelfs toen we op het einde onder druk kwamen te staan, probeerden we nog altijd een voetballende oplossing te vinden."

Vukovic spreekt ook van een nieuwe wind onder Thorup. "Er wordt altijd hard gewerkt op training. Maar de beleving is anders. Spelers genieten meer van de sessies. Op dat vlak is een grote verandering opgetreden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Blijft Vukovic heel het seizoen nummer 1?

Ja
66%
Nee
34%
(296 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws