Zorgen om Van Dijk bij Liverpool: 'Dit is niet best'

Zorgen om Van Dijk bij Liverpool: 'Dit is niet best'

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 19:51za 17-10-2020 om 19:51

Het zat Liverpool niet mee tijdens de stadsderby tegen Everton van zaterdagmiddag: The Reds zagen Virgil van Dijk geblesseerd uitvallen en liepen in de minuut 92 een overwinning mis, na tussenkomst van de VAR. Manager Jürgen Klopp was dan ook niet te genieten.

Van Dijk moest de strijd na amper tien minuten staken: de verdediger dook op voor Everton-doelman Jordan Pickford en liep een knieblessure op na onbesuisd uitkomen van de keeper. "Ik moet de beelden nog terugzien, maar Pickford schopte hem uit de wedstrijd", reageerde Klopp tegenover BT Sport. "Virgil speelt altijd door met pijn, maar hij kon nu niet verder. Dit is niet best."

Liverpool leek in de extra tijd alsnog met de punten aan de haal te gaan: Jordan Henderson scoorde, maar de VAR zette het beeld stil, ging met buitenspellijnen aan de slag en keurde de treffer af. "Ik zag de beelden van de afgekeurde goal terug: volgens mij was het geen buitenspel. Misschien kan iemand dit uitleggen", aldus de Duitse manager. "Het wordt steeds moeilijker om je hierbij neer te leggen. Ik heb al tien interviews gedaan en iedereen zegt dat het geen buitenspel was. Daar word ik niet vrolijk van", voegde hij toe in gesprek met The Athletic.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws