Loon naar werken: 'De Bruyne wordt best betaalde speler ooit bij Man City'

Loon naar werken: 'De Bruyne wordt best betaalde speler ooit bij Man City'

08-10-2020 13:53
9

Kevin De Bruyne blijft toch langer bij Manchester City. De Rode Duivel staat op het punt om een nieuw contract te tekenen bij The Citizens en wordt daarmee de bestbetaalde speler ooit van de club.

Officieel is de deal nog niet, maar volgens Het Laatste Nieuws is het nog maar een kwestie van tijd vooraleer Manchester City het nieuws officieel bekend maakt. De nu 29-jarige De Bruyne verbindt zijn toekomst aan de club en krijgt een salarisverhoging bij Manchester City. Hij wordt daarmee de bestbetaalde speler ooit bij The Citizens. Momenteel verdient hij bruto naar verluidt al achttien miljoen euro per jaar, maar dat zal binnenkort dus hoger gaan liggen.

De voorbije maanden werd De Bruyne nog gelinkt aan een vertrek bij Manchester City, maar daar komt dus niets van in huis. Onze landgenoot heeft het bijzonder goed naar zijn zin in Engeland en voelt zich in zijn sas bij de Engelse topclub. "De laatste jaren zijn er veel ploegen die eens gepolst hebben, maar ik ben eerlijk gezegd heel content bij City. Ik speel voor een van de beste ploegen ter wereld, in competitief de beste liga", gaf hij onlangs nog aan.

De Bruyne heeft momenteel nog een contract tot medio 2023 bij de club. Hij kwam inmiddels al 227 keer uit voor Man City en was daarin goed voor 58 doelpunten en negentig assists.