OFFICIEEL: Club Brugge neemt op de valreep Lang over van Ajax

OFFICIEEL: Club Brugge neemt op de valreep Lang over van Ajax

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 22:30ma 05-10-2020 om 22:30

Laatste update: maandag 5 oktober 2020 om 22:34ma 05-10-2020 om 22:34

Club Brugge heeft dan toch nog toegeslagen op de transfermarkt. Op de slotdag van de transferperiode haalt het Noa Lang weg bij Ajax.

Dat deelt Club Brugge mee via de officiële kanalen. Lang komt over van Ajax, waar hij ook werd opgeleid. De Nederlandse flankaanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Ajax. Club Brugge wist ook een verplichte aankoopoptie te bedingen in het huurcontract.

Lang werd een grote toekomst voorspeld bij Ajax, maar wist nooit door te breken bij de Nederlandse topclub. Hij speelde veertien partijen voor de Ajacieden en was daarin goed voor vier doelpunten en één assist. Ook een goede voorbereiding kon coach Erik Ten Hag dan toch niet overtuigen hem meer kansen te bieden.

Nu wil de Nederlandse jeugdinternational speeltijd vergaren bij landskampioen Club Brugge, waar Lang de concurrentie zal aangaan met onder andere Krépin Diatta, Emmanuel Dennis, David Okereke en Charles De Ketelaere.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws