Bolat wint meteen met KAA Gent: Ik wil belangrijk zijn voor de club

Bolat wint meteen met KAA Gent: "Ik wil belangrijk zijn voor de club"

04-10-2020 19:30
8

Sinan Bolat mocht meteen een ruime zege vieren bij zijn debuut in de Ghelamco Arena. KAA Gent versloeg Beerschot met 5-1. Bolat is bijzonder blij dat hij eindelijk weer een match kon spelen. 

"En of dat dit deugd deed!”, reageert Bolat bij de clubwebsite. "Het was dan ook al echt heel lang geleden. En dat we dan met dit resultaat winnen, dat maakt het des te mooier. Ik wil nu vooral belangrijk zijn voor de club en voor de ploeg. En dat is wel gelukt vandaag. De steun die ik van de supporters kreeg was extra mooi."

Bolat kon wel niet debuteren met een clean sheet door de late goal van Coulibaly. "Spijtig inderdaad, want voor een keeper is het altijd frusterend om een goal tegen te krijgen. Ongeacht hoeveel reddingen je dan maakt of in welke minuut je het doelpunt tegen krijgt. Maar goed, ik wil hier niet té veel bij stil staan. We winnen en dat is het belangrijkste."

In de Champions League kon Bolat de club niet helpen. Hij zat nog een schorsing uit. "Uiteraard was dit heel frusterend. En als je zo dicht bij de groepsfase van de Champions League zit en er toch nog naast grijpt, dan is dat teleurstellend voor iedereen. Maar dat moeten we achter ons laten en ons nu vooral focussen op de competitie- en Europa League wedstrijden."