Opvallend: ‘De Koster dan toch niet vrij door problemen met plaatsen enkelband’

Opvallend: ‘De Koster dan toch niet vrij door problemen met plaatsen enkelband’

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 11:42vr 18-09-2020 om 11:42

Laatste update: vrijdag 18 september 2020 om 19:40vr 18-09-2020 om 19:40

Patrick De Koster heeft de gevangenis mogen verlaten. De ex-makelaar van Kevin De Bruyne wordt verdacht van witwaspraktijken en valsheid in geschrifte. Volgens Sporza moet hij nu een enkelband dragen. 

De Bruyne diende vorig jaar zelf een klacht in tegen zijn makelaar. De feiten zouden dateren uit januari, toen De Bruyne voor 22 miljoen euro van Chelsea naar Wolfsburg ging. De Koster onderhandelde toen zijn contract, maar zou zichzelf op onrechtmatige wijze hebben verrijkt.

De Koster zit al sinds eind augustus in de cel. Hij vroeg al twee keer eerder om vrijgelaten te worden, maar dat werd telkens geweigerd. Twee weken geleden ging hij nog in gesprek met De Bruyne. Naar verluidt is dat constructief verlopen. De Koster wordt nu onder toezicht geplaatst en blijft voorlopig in staat van verdenking.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Patrick De Koster dan toch niet op vrije voeten is. Er zou niemand vrij zijn om zijn enkelband te komen plaatsen in de gevangenis. De Koster kan zo pas begin volgende week vrijkomen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws