'Anders geraak je niet binnen': W-B-fans hebben exact 1 uur om stadion te betreden

'Anders geraak je niet binnen': W-B-fans hebben exact 1 uur om stadion te betreden

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 14:15do 17-09-2020 om 14:15

Net als vorig weekend worden aanstaande speeldag opnieuw supporters verwelkomd in de Belgische stadions. De helft van de ploegen hielden toen hun vuurdoop, voor de resterende ploegen is het nog even afwachten of alles naar wenst verloopt. Bij Waasland-Beveren hebben ze alvast een opmerkelijke regel ingesteld voor het treffen met RSC Anderlecht.

De mondmaskerplicht is niet opvallend te noemen, maar supporters die willen afzakken naar de Freethiel houden wel best rekening met volgende praktische richtlijn. 'Elke tribune heeft een apart uur van aankomst', luidt de mededeling. 'Controleer jouw tijdslot via de website. Na dat geraak je jammer genoeg niet meer binnen.'

Laatkomen is dus voor een keer echt uit den boze en de hongerige fans houden bovendien best rekening met de nieuwe regels omtrent eten en drinken in het stadion. De verantwoordelijkheid om versnaperingen te gaan halen, zal bij één iemand van de bubbel liggen: 'de leeuw'. De rest van de bubbel mag de tribune niet verlaten, maar kan wel geregeld bier of frisdrank kopen bij medewerkers met drankrugzakken. Let op: alle betalingen in het stadion zijn cashless.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws