Ook Genk heeft witte rook voor supporters, Club Brugge zit al een fase verder

Ook Genk heeft witte rook voor supporters, Club Brugge zit al een fase verder

10-09-2020 16:55
11

In navolging van alle andere clubs uit de Jupiler Pro League heeft ook KRC Genk goed nieuws voor haar supporters. Zij zullen vanaf de volgende thuiswedstrijd weer naar het stadion mogen komen, weliswaar met mondjesmaat. Club Brugge heeft dan weer een eerste toegangslijst opgesteld.

Genk maakt donderdagnamiddag bekend dat er witte rook opstijgt vanuit de Luminus Arena. In een eerste fase zullen de Limburgers 5.000 tot 6.000 fans verwelkomen bij thuismatchen. Enkel abonnementenhouders komen in aanmerking. Opvallend: Genk werkt niet met een beurtrol. Op zondag 13 september start het vanaf 11u een online ticketverkoop. Wie er het snelste bij is, zal tickets weten te bemachtigen, de rest niet.

Bij veel andere clubs, waaronder kampioen Club Brugge, koos men voor een ander systeem. Daar wordt door lotstrekking bepaald welke abonneehouder welke wedstrijd mag bijwonen. Ook Club heeft nieuws. De verdeling voor de volgende thuisduels is bekend. De betrokken fans krijgen een mail in hun inbox met de specifieke informatie.