Castagne start nieuw hoofdstuk: Ik ben klaar voor de Premier League

Castagne start nieuw hoofdstuk: "Ik ben klaar voor de Premier League"

04-09-2020 11:15
3

Timothy Castagne speelt volgend seizoen in Engeland. Hij ruilt Atalanta in voor Leicester City. Bij RTBF geeft hij meer uitleg over die beslissing. 

"Mentaal ben ik er klaar voor", geeft de ex-speler van KRC Genk aan. "Ik ben heel enthousiast. Het is de beste competitie ter wereld en ik wil er dan ook goed presteren."

Castagne kent al enkele spelers bij het team. Dennis Praet, Youri Tielemans en Wilfred Ndidi spelen er ook. "Dat maakt het uiteraard makkelijker voor mij. Ik heb al veel dingen gehoord door te praten met Youri en Dennis en ik ben blij om Wilfred terug te zien."

Castagne speelde in juli 2019 al eens vriendschappelijk tegen Leicester. "Ik herinner me die wedstrijd nog. Ik zei toen nog na de match dat het echt het soort voetbal is dat ik graag heb, snel en naar voor. Dat heeft ook een rol gespeeld in mijn beslissing."

De fans van Leicester weten alvast wat ze kunnen verwachten. "Ik zal altijd het beste mezelf geven in iedere wedstrijd. Ik ga veel lopen, bereid je daar maar op voor", besluit Castagne.