Zorgen voor Martinez, naast Cobbaut vallen drie extra pionnen uit

Zorgen voor Martinez, naast Cobbaut vallen drie extra pionnen uit

31-08-2020 20:50
11

Roberto Martinez moet de komende interlands van de Rode Duivels opnieuw puzzelen achterin. Hij zag Vincent Kompany al op pensioen gaan en ook Elias Cobbaut uitvallen. Nu valt nog een derde verdedigende pion uit.

Dedryck Boyata zal niet beschikbaar zijn voor de wedstrijden tegen Denemarken en IJsland. De verdediger heeft een blessure aan de achillespees en is niet fit geraakt voor de interlandperiode. Dat meldt de KBVB via de officiële kanalen.

Een nieuwe zorg voor Martinez, die daardoor stevig dreigt te moeten puzzelen. Boyata werd gezien als de beoogde vervanger van Kompany, maar is er dus niet bij. Ook Elias Cobbaut viel uit met een enkelblessure terwijl Thomas Vermaelen er niet bij is. Daardoor lijken Jason Denayer of Brandon Mechele een te strijden voor een plekje in het centrum van de verdediging.

Naast Boyata vallen ook twee aanvallende pionnen uit. Zo zullen Nacer Chadli en Divock Origi niet aanwezig zijn op het trainingskamp. Het is nog onduidelijk of Martinez ook vervangers zal oproepen.